Termékek
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Szolgáltatások


A termékeinkkel kapcsolatos kérdésekben az alábbi szolgáltatásokkal állunk érdeklődőink és vásárlóink rendelkezésére:


Termékinformációk

A StatSoft termékeivel kapcsolatos minden kérdésben az érdeklődők rendelkezésére állunk. Megrendelési szándék esetén termékinformációkkal, illetve kérésre programbemutatóval segítünk az igények felmérésében, a megfelelő termékek és licenc-konstrukciók kiválasztásában. Felhasználóinkat rendszeresen tájékoztatjuk a termékek frissítési lehetőségeiről, új verzióiról.


Tanfolyamok

Ügyfeleink igénye esetén, választott témakörben (pl. statisztikai alapismeretek, minőségügyi felhasználás, Hat Szigma képzés) egyedi tanfolyamokat szervezünk a StatSoft szoftverek aktív vagy leendő felhasználói számára, ami elősegíti a programok hatékony alkalmazását.  Az elméleti és gyakorlati oktatáshoz írásos segédanyagot, illetve technikai hátteret és helyszínt is tudunk biztosítani.


Konzultáció

A StatSoft termékek alkalmazásával összefüggő kérdésekben statisztikai szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Technikai segítség

Igény esetén vállalkozunk a megvásárolt StatSoft termékek telepítésére, illetve segítséget nyújtunk a telepítés, a használat és a programfrissítések letöltése során felmerülő technikai problémák megoldásában is.

©
Copyright StatSoft, Inc., 1984-2017. A StatSoft, StatSoft logo, Statistica, SEWSS, SEDAS, Data Miner, SEPATH és GTrees a StatSoft, Inc. védjegyei.