Megoldások
 
 
   
 
 
 Megoldások áttekintése
 Banki alkalmazások
 Energia és olajipar
 Kockázatkezelés
 Nehézgép gyártás
 Járműipar
 Fogyasztói termékek
 Élelmiszeripar
 Egészségügy
 Biztosítás
 Marketing
 Gyógyszeripar Angol nyelvű oldal
 Félvezetőipar
 Six Sigma
 Sarbanes-Oxley
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Hat Szigma eszközök


A Statistica program elemző eszközként felhasználható a Hat Szigma módszertan bármilyen léptékű alkalmazása során.  

A Hat Szigma módszertan a mérésre és elemzésre helyezi a hangsúlyt, ezért alkalmazásához teljes tudású statisztikai elemző szoftverre van szükség. A Statistica program tartalmazza mindazokat az adatkezelő, elemző és grafikai eszközöket, melyekre a Hat Szigma zöldöves, feketeöves és feketeöves mestereknek (Green Belt, Black Belt, Black Belt Master) szükségük lehet az adatfeldolgozás, a legfontosabb faktorok megállapítása és az adatokra alapozott döntések meghozatala során.


A Hat Szigma
alkalmazásokhoz a Statistica két megoldástípust kínál:

 • Desktop – egyetlen számítógépen, személyi használathoz

 • Enterprise – több felhasználó közös munkájának elemző platformjaként, biztonsági hozzáférési rendszerrel, központi adminisztrációval, elemző templátokkal, automatizált jelentéskészítéssel

A Statistica program Ipari Statisztika és Hat Szigma menüje elérhetővé teszi a Statistica átfogó és hatékony elemzőeszköz-készletét. A menü a Hat Szigma DMAIC jelrendszerének megfelelően csoportosítva  sorolja fel az egyes lépésekhez tartozó eljárásokat.

A felhasználó egy Hat Szigma eszköztárat is megjeleníthet, melyből közvetlenül elérheti az öt DMAIC lépésnek megfelelő öt almenüt.

A Statistica Enterprise/QC változata a csoportmunka szempontjainak figyelembevételével tervezett, a helyi igényekhez rugalmasan illeszthető, teljes tudású szoftverkörnyezet. Az egyedülálló kapcsolódási technológiákon alapuló Statistica Enterprise/QC programot a helyi és globális vállalati minőségbiztosítási és -fejlesztési Hat Szigma alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A termelési szinten valósidejű követést, riasztást, a mérnökök számára teljes körű elemző eszköztárat kínál, a vezetés számára pedig összetett jelentéseket készít automatikusan.

A Statistica Enterprise/QC web-alapú változata webböngésző programmal megjeleníthető kezelőfelület, speciális Hat Szigma jelentésgeneráló és interaktív lekérdező eszközöket alkalmaz.

A vállalati rendszer jellemzői:

 • Testreszabott kezelőfelület a gépkezelők, mérnökök, vezetők, elemzők számára.

 • Testreszabott kezelőfelület minden Hat Szigma szakértői szint számára, a kiszolgáló személyzet elvárásainak megfelelő, egyszerűsített felülettől a zöldövesek (Green Belt) feladataihoz igazodó fejlettebb eszközkészleten át egészen a feketeöves mestereknek (Black Belt Master) készült, összetett adatbányászati, elemző és megjelenítő környezetig.

 • A közös munkát segítő funkciók (megosztható kereső-kifejezések, speciális alkalmazások). nélkülözhetetlenek az egész szervezetre kiterjedő Hat Szigma projekt megvalósításához.

 • Teljesen automatizált grafikus folyamatkövetés és minőségfejlesztés a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával.

 • Együttműködés a már használatban lévő MRP, LIMS, ERP vagy más adattároló rendszerekkel.


Kérjük jelezze, ha további információra van szüksége

 • a Hat Szigma módszertanról,

 • a Hat Szigma tanfolyamokról,

 • a StatSoft kapcsolódó termékeiről, vagy

 • speciális ajánlatunkról.

© Copyright 2017 StatSoft Hungary