Magunkról
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Kiemelt hírek


A Dell Software csoport a továbbiakban Quest és Sonic Wall néven, két önálló társaság formájában folytatja tevékenységét.

A hírt a szoftvercsoport akvizíciójának lezárása és átszervezése után jelentette be a Francisco Partners.
A tulajdonosi háttér változása folytán a Statistica programcsalád a továbbiakban a Quest Software termékskáláján az Advanced Analytics csoport tagja lesz, önálló honlapja pedig a statistica.io címen lesz elérhető.

Olvassa el a részleteket!

A Dell Statistica program a Gartner "Advanced Analytics Platform" mágikus négyzetében a "piacvezető" kategóriába került

A Gartner megtisztelő "piacvezető" minősítése annak elismerése, hogy a Dell Statistica mind az alapkoncepció teljessége, mind a megvalósítási képesség vonatkozásában az élenjárók között van, jelentős a múltja és a piaci szegmens növekedésének iránymutató szereplője lehet.

A Dell Statistica az előző évben kapott "kihívó" besorolás után nagyot lépett előre egy olyan területen, mely a Gartner elemzése szerint az analitikai piac legyorsabban fejlődő szegmense. A piaci szegmens fontosságát jelzi, hogy 2020-ra a vállalatok business intelligence és analitika beruházásainak várhatóan 40%-át fogják ezen a területen elkölteni.

Olvassa el a részleteket!

Hat Szigma

A Statistica programok tartalmazzák a minőségbiztosításban széles körben használt Hat Szigma módszertan valamennyi eszközét.

Olvassa el a részleteket!

Magyar Statistica kézikönyv

A Statistica program használata segítség nélkül is könnyen tanulható, mégis szeretnénk figyelmébe ajánlani egy magyar nyelvű könyvet, melynek tapasztalt szerzői részletes leírással, példákkal segítenek a program megismerésében és szakszerű gyakorlati alkalmazásában.

Olvassa el a részleteket!

 

© Copyright 2017 StatSoft Hungary